Organiseer een koekjesverkoop met Jules!

Wil je graag geld inzamelen voor een goed doel of de kas van jouw vereniging, school of club spijzen met een verrukkelijk én winstgevend extraatje?

Daarbij helpt Jules Destrooper jou met veel plezier door handige kant-en-klare pakketten aan te bieden, boordevol lekkers!

Zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van een heerlijk zoet momentje?

JDS B2 V bestelling uitdelen zakjes 5

Hoe verloopt het bestelproces?

Stap 1: Plaats jouw bestelling online of via mail

Kies hoeveel kant-en-klare pakketten jij wilt bestellen voor jouw koekjesverkoop en daarna kies je een leverdatum. Bevestig je bestelling zodat wij ermee aan de slag kunnen. We leveren jouw Jules Destrooper koekjes bij voldoende stock binnen de 3 werkdagen (max. 18 werkdagen). Trouwens, wist je dat wij gratis leveren bij bestellingen vanaf 250 euro? Dat zijn ongeveer een 80-tal pakketjes.

Stap 2: Wij gaan er onmiddellijk mee aan de slag

We bevestigen jouw bestelling en leverdatum en maken onze verse koekjes klaar voor levering op een door jou gekozen adres. De factuur ontvang je automatisch via mail, na de levering.

Stap 3: Verkopen maar!

Bij het ontvangen van jouw bestelling heb je geen werk om alles in zakjes te steken. Wij zorgen voor kant-en-klare pakketten. Indien je graag verschillende pakketten in een zakje zou willen steken, dan mogen jullie dat zeker bij je bestelling vermelden en leveren wij met veel plezier gratis Jules Destrooper zakjes mee.

Destrooper7206 H Rw Aangepast 2023 07 06 065850 vehp

Waarom is Jules Destrooper de ideale partner voor jouw vereniging?

Met Jules Destrooper maak je écht het verschil!

We zijn wereldwijd gekend door jong en oud voor onze authenticiteit en kwaliteit.

Met de kant-en-klare Jules Destrooper koekenpakketten doe je iedereen een plezier!

Het organiseren van een Jules Destrooper koekjesverkoop is een snelle én lekkere manier om geld in het laatje brengen. We geven jou graag aanbevolen verkoopprijzen mee, maar toch bepaal je zelf de verkoopprijs en dus jullie winst.

JDS B2 V 1

Online een offerte opmaken of bestelling maken, het kan!

  • Kant-en-klare pakketten;
  • Specifieke tarieven voor verenigingen;
  • Online offertes opvragen / bestellen;
  • Eigen klantenportaal met overzicht van voorafgaande offertes en bestellingen.
Destrooper5383 H Rw 2023 07 05 150912 owac

Voorwaarden gepersonaliseerde doosjes Jules Destrooper

Jules Destrooper biedt zijn klanten de mogelijkheid om op zijn webshop 3 types doosjes te personaliseren met een zelf gekozen boodschap in het logo. De producten die gepersonaliseerd kunnen worden, zijn de Natuurboterwafels 100 g, de Parijse Wafels 100 g en het Amandelbrood 100 g. De klant geeft op de detailpagina van één van deze 3 producten in welke boodschap hij / zij op de verpakking gedrukt wil zien. Via onze preview modus kan de klant zijn / haar gepersonaliseerde variant meteen visualiseren en nog eens controleren. Via het winkelmandje kunnen eventueel nog wijzigingen aangebracht worden. Jules Destrooper kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten in de schrijfwijze van de boodschap die door de klant is doorgegeven. De gepersonaliseerde boodschap is beperkt tot 24 karakters. Speciale tekens en emoji’s worden niet toegelaten. Voordat het gepersonaliseerd doosje gedrukt wordt, wordt dit nog eens intern gecontroleerd door een Jules Destrooper medewerker, die bepaalt of de boodschap aldus gedrukt mag worden. Als Jules Destrooper oordeelt dat de boodschap niet gedrukt kan worden, contacteert Jules Destrooper de klant met de vraag om een nieuwe boodschap te bezorgen. Zolang de klant hier geen feedback op heeft gegeven, wordt het order niet behandeld. Jules Destrooper behoudt zich het recht voor om een boodschap te weigeren:

Verder aanvaardt de klant dat de levering van een bestelling met een gepersonaliseerd doosje 3 à 5 werkdagen in beslag kan nemen (voor leveringen in België), na goedkeuring van de boodschap op het gepersonaliseerd doosje. Ook de niet gepersonaliseerde producten worden dus op hetzelfde moment geleverd, aangezien er maar één levering plaatsvindt.