Lagere scholen 1e en 2e graad

Op zoek naar de geheimen van Jules Destrooper? We nemen jou en je leerlingen graag mee op een verrukkelijke ontdekkingsreis. Via bijzondere thema’s, processen en begrippen ontdekken jullie het complete koekjesverhaal. Er is ook een werkboekje met leuke interactieve opdrachten. Lekker interessant!

Lagere scholen 3e graad

Is je klas klaar? Dan vertrekken we voor een wonderlijke tocht doorheen de rijke geschiedenis van de Jules Destrooper-koekjesfabriek. Een ervaren gids neemt jullie mee. We starten in het ‘oude straatje’, passeren vervolgens Jules’ authentieke bakkerij en gaan zo verder in de tijd. Onderweg komen we streektradities en machines op rust tegen en houden we halt bij de “Wall of Fame”. Een educatieve film toont je hoe we vandaag onze koekjes maken.

Secundair

Het Bezoekerscentrum van Biscuiterie Jules Destrooper is voor je leerlingen de ideale gelegenheid om de verschillende aspecten van een bedrijf te leren kennen. Van productie tot HR, van marketing tot logistiek. Ze krijgen het allemaal voor de kiezen. Samen met enkele van onze topkoekjes. Het wordt lekker interessant. Beloofd!
 

Een werkbundel gidst je leerlingen zowel vóór, tijdens als na het bezoek doorheen ons bedrijf.

Bereikbaarheid, openingsuren en tarieven

Bezoekerscentrum Jules Destrooper Lo

Gravestraat 5
8647 Lo-Reninge, Lo, Belgium
Bekijk route

bezoekerscentrum@julesdestrooper.com
+32 58 28 09 33

 

Openingsuren

Maandag
Gesloten

Dinsdag
09u30 - 12u30 & 13u30 - 17u30

Woensdag
09u30 - 12u30 & 13u30 - 17u30

Donderdag
09u30 - 12u30 & 13u30 - 17u30

Vrijdag
09u30 - 12u30 & 13u30 - 17u30

Zaterdag
09u30 - 12u30 & 13u30 - 17u30

Zondag
Gesloten

Het Bezoekerscentrum is open van dinsdag t.e.m. zaterdag. We zijn niet open op maan-, zon- en feestdagen.

Laatste toegang middag: 11 u. 30

Laatste toegang avond: 16 u. 30

Groepsbezoeken moeten op voorhand aangevraagd worden via bezoekerscentrum@julesdestrooper.com of 058 28 09 33. Voor individuele bezoeken is reservatie niet nodig.

Ons bezoekerscentrum is rolstoeltoegankelijk, inclusief aangepast toilet.

Tarieven

  • Kinderen < 6 jaar: gratis
  • Kinderen < 12 jaar: € 4 pp
  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 6 pp
  • Voucher B&B: € 1 korting
  • Gezinsbond: € 1 korting op kaart
  • Plopsa-abonnement: € 3,50
  • Lerarenkaart: € 2 korting
  • Groepen: € 1 korting p.p.
  • Gids op aanvraag: € 50
  • Prijzen: geldig tot 31/12/2024

Gebruik je het schoolarrangement?

Dan krijg je per leerling € 1 korting. Begeleiders en/of leraren mogen gratis naar binnen. Niet cumuleerbaar met andere kortingen of groepsbezoeken.

Voorwaarden gepersonaliseerde doosjes Jules Destrooper

Jules Destrooper biedt zijn klanten de mogelijkheid om op zijn webshop 3 types doosjes te personaliseren met een zelf gekozen boodschap in het logo. De producten die gepersonaliseerd kunnen worden, zijn de Natuurboterwafels 100 g, de Parijse Wafels 100 g en het Amandelbrood 100 g. De klant geeft op de detailpagina van één van deze 3 producten in welke boodschap hij / zij op de verpakking gedrukt wil zien. Via onze preview modus kan de klant zijn / haar gepersonaliseerde variant meteen visualiseren en nog eens controleren. Via het winkelmandje kunnen eventueel nog wijzigingen aangebracht worden. Jules Destrooper kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten in de schrijfwijze van de boodschap die door de klant is doorgegeven. De gepersonaliseerde boodschap is beperkt tot 24 karakters. Speciale tekens en emoji’s worden niet toegelaten. Voordat het gepersonaliseerd doosje gedrukt wordt, wordt dit nog eens intern gecontroleerd door een Jules Destrooper medewerker, die bepaalt of de boodschap aldus gedrukt mag worden. Als Jules Destrooper oordeelt dat de boodschap niet gedrukt kan worden, contacteert Jules Destrooper de klant met de vraag om een nieuwe boodschap te bezorgen. Zolang de klant hier geen feedback op heeft gegeven, wordt het order niet behandeld. Jules Destrooper behoudt zich het recht voor om een boodschap te weigeren:

Verder aanvaardt de klant dat de levering van een bestelling met een gepersonaliseerd doosje 3 à 5 werkdagen in beslag kan nemen (voor leveringen in België), na goedkeuring van de boodschap op het gepersonaliseerd doosje. Ook de niet gepersonaliseerde producten worden dus op hetzelfde moment geleverd, aangezien er maar één levering plaatsvindt.