Belgische melkchocolade

Jules Destrooper gebruikt enkel de allerbeste Belgische chocolade. Barry Callebaut creëerde zelfs speciaal voor ons een uniek recept. Met cacaobonen uit Amerika, Afrika en Azië die samen een specifieke smaak afgeven. Al die bonen dragen bovendien het UTZ-label, hét keurmerk voor duurzame landbouw.

Honing

De honing die wij gebruiken, is een polyflorale variant: hij komt van meerdere bloemen met diverse oorsprongen (zo ontstaat een mengeling van Latijns-Amerikaanse en Aziatische honing). Het grootste voordeel van deze bijzondere blend? De authentieke honing heeft een constante smaak en behoudt dezelfde kleur. Bovendien onderwerpen we de honing aan strenge controles, zodat we pesticides en antibiotica bannen!

Belgische chocolade

Jules Destrooper gebruikt enkel de allerbeste Belgische chocolade. Barry Callebaut creëerde zelfs speciaal voor ons een uniek recept. Met cacaobonen uit Amerika, Afrika en Azië die samen een specifieke smaak afgeven. Al die bonen dragen bovendien het UTZ-label, hét keurmerk voor duurzame landbouw.

Hazelnoten

Hazelnoten behoren tot de meest voedzame noten. Ze bevatten naast een hoge dosis vitamine E, heel wat mineralen en onverzadigde vetten. Bij Jules Destrooper gebruiken we ze vooral omdat het zulke knapperige smaakmakers zijn!

Belgische pure chocolade

Jules Destrooper gebruikt enkel de allerbeste Belgische chocolade. Barry Callebaut creëerde zelfs speciaal voor ons een uniek recept. Met cacaobonen uit Amerika, Afrika en Azië die samen een specifieke smaak afgeven. Al die bonen dragen bovendien het UTZ-label, hét keurmerk voor duurzame landbouw.

Rijst

Gepofte rijst en chocolade is natuurlijk een topcombinatie. Zeker als je zoals wij een uitstekende rijstkwaliteit gebruikt.

Stukjes kandij-gember

Gember is een smaakmaker die in de oosterse keuken al eeuwen wordt gebruikt. De gemberwortel bevat 2 tot 35 etherische oliën en harsen. Die zorgen voor de kenmerkende gembergeur en -smaak. Waarom geen verse gember? Wel, kandij-gember is veel makkelijker te gebruiken in het bakproces. Het is heel geschikt om onder koekjesdeeg te mengen. Het verandert niet van kleur tijdens het bakken. Het is de perfecte match voor koekjes die krokant moeten worden. Verse gember maakt koekjes soms zacht en week. Tegelijk behoudt kandij-gember zijn originele fruitsmaak en voedingskenmerken.

Cashewnoten

Cashewnoten zijn niervormige noten met een witte kleur en een verrassende, zoete smaak. Ze zijn lekker knapperig, eiwitrijk en bevatten heel veel mineralen. Bovendien zit er minder vet in dan in andere nootsoorten!

Kaneel

We gebruiken kaneelstokjes uit Indonesië. Ze worden gewonnen uit de rijke scheuten van de kaneelboom. Men verwijdert de schors van de scheuten, zodat enkel de binnenste bast overblijft. Deze bast rolt zich vervolgens vanzelf op en droogt uit tot het alombekende kaneelstokje. De stokjes geven pas hun smaak vrij wanneer ze samen met een gerecht gekookt of gestoofd worden. Ideaal dus in Jules Destrooper koekjesdeeg!

Stukjes kandij-appel

Waarom geen verse appels? Wel, kandijfruit is veel makkelijker te gebruiken in het bakproces. Het is heel geschikt om onder koekjesdeeg te mengen. Het verandert niet van kleur tijdens het bakken. Het is de perfecte match voor koekjes die krokant moeten worden. Vers fruit maakt koekjes soms zacht en week. Tegelijk behoudt kandijfruit zijn originele fruitsmaak en voedingskenmerken.

Stukjes kandij-framboos

Waarom geen verse frambozen? Wel, kandijfruit is veel makkelijker te gebruiken in het bakproces. Het is heel geschikt om onder koekjesdeeg te mengen. Het verandert niet van kleur tijdens het bakken. Het is de perfecte match voor koekjes die krokant moeten worden. Vers fruit maakt koekjes soms zacht en week. Tegelijk behoudt kandijfruit zijn originele fruitsmaak en voedingskenmerken.

Stukjes kandij-sinaasappel

Waarom geen verse appelsien? Wel, kandijfruit is veel makkelijker te gebruiken in het bakproces. Het is heel geschikt om onder koekjesdeeg te mengen. Het verandert niet van kleur tijdens het bakken. Het is de perfecte match voor koekjes die krokant moeten worden. Vers fruit maakt koekjes soms zacht en week. Tegelijk behoudt kandijfruit zijn originele fruitsmaak en voedingskenmerken.

Vanille

Onze Bourbon vanillestokjes. Je zou ze moeten kunnen voelen. Maar die functionaliteit hebben we – voorlopig – nog niet ingebouwd in onze site. Als we het ooit doen, merk je meteen hoe soepel, glanzend, vlezig en zacht deze gitzwarte stokjes zijn. Ze ruiken ook heerlijk. We kiezen bij Jules Destrooper altijd voor vanillestokjes afkomstig uit de biologische teelt van vanille-orchideeën uit Madagaskar. Die geven extra veel aroma vrij. Pak er een Parijse Wafel bij en je ruikt en proeft meteen wat we bedoelen.

Kandijsuiker

Onze kandij wordt met zorg en respect voor traditie geproduceerd. Hij bestaat uit klontjes van gekristalliseerde suiker. Kandijsuiker is een op-en-top natuurlijk Belgisch product met een zachte textuur en typische smaak. Zonder toevoeging van kleur- of smaakstoffen. Ideaal op pannenkoeken, in crumbles, ... en in onze koekjes, natuurlijk!

Amandelen uit Valencia

We gebruiken bij Jules Destrooper enkel amandelen uit Valencia. Daar staan de amandelbomen in harde, droge aarde. Dankzij die ondergrond krijgen Valencia-amandelen zo’n unieke smaak. Die is een pak zoeter dan die van hun Amerikaanse broertjes, de Californische amandelen! Wist je trouwens dat deze noten voor ongeveer 60% uit amandelolie bestaan? Daarnaast bevatten ze ook veel mineralen en zijn ze rijk aan magnesium, het anti-stressmineraal bij uitstek.

Verse eieren

Jules Destrooper kiest voor lekkere, verse scharreleieren. Afkomstig van kippen die de nodige ruimte krijgen en in aangename stallen vertoeven. Daar beschikken ze zowel over zitstokken als legnesten. Er ligt ook een heerlijk laagje stro, waarin de hennen lustig rondscharrelen. Zo weet je meteen vanwaar de term ‘scharreleieren’ komt...

Suiker

Welke suiker smaakt beter dan de Tiense suiker? Juist, geen enkele! Deze pure lekkernij is met heel veel zorg uitgekozen en gezeefd. Hij lost snel op en knarst niet, waardoor het de ideale suiker vormt voor onze koekjesbereidingen.

Echte, pure boter

Jules Destrooper gebruikte in 1885 echte boter als hij bakte. Dat doen we vandaag nog altijd. Echte, pure boter is 100% natuurlijk. Ze wordt gemaakt van melk, melk, melk … en van niks anders. Er zitten heel veel natuurlijke voedingsstoffen in. En vooral … echte boter zit boordevol smaak.

PRIVACY POLICY

De website Jules Destrooper (hierna “de Website”) is eigendom van Jules Destrooper (hierna “Jules Destrooper”)

CONTACTGEGEVENS

  • Naam: Jules Destrooper
  • Adres: Gravestraat 5, 8647 Lo
  • Telefoonnummer: +32 58 28 80 41
  • E-mailadres: info@julesdestrooper.com
  • Ondernemingsnummer: 0426191967

1. WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING?

Iedere persoon (hierna de “betrokkene” en “JIJ”) die de Website gebruikt, stelt bepaalde persoonsgegevens ter beschikking. Persoonsgegevens bevatten informatie die Jules Destrooper toestaat de betrokkene te identificeren, ongeacht of we dit daadwerkelijk doen. De betrokkene is identificeerbaar van zodra het mogelijk is om een direct of indirect verband te creëren tussen een of meer gegevens van de natuurlijke persoon.

We gebruiken en verwerken enkel je persoonsgegevens in overeenstemming met de Privacywet en andere relevante wetsbepalingen. Iedere verwijzing in deze Privacyverklaring naar de Privacywet betekent een verwijzing naar de Wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens. . Iedere verwijzing naar de Verordening is een verwijzing naar de Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (AVG/GDPR).

Door gebruik te maken van onze Website (www.julesdestrooper.com), door ons te contacteren per e-mail/per telefoon, verklaar je kennis te hebben genomen van deze Privacyverklaring en ga je uitdrukkelijk akkoord met de mogelijke verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in dit document. Jules Destrooper behoudt het recht om deze Privacyverklaring te allen tijde aan te passen. Elke substantiële wijziging zal duidelijk gemeld worden aan de betrokkene. We raden aan dit document regelmatig te raadplegen.

2. WIE VERWERKT DE PERSOONSGEGEVENS?

2.1 VERWERKINGSVERANTWOORDELIJKE

Jules Destrooper is de verwerkingsverantwoordelijke en bepaalt welke persoonsgegevens worden verzameld, het doel en de middelen voor de verwerking van deze persoonsgegevens.

3. OP WELKE JURIDISCHE BASIS WORDEN MIJN DATA VERWERKT?

In overeenstemming met de Verordening en de Privacywet verwerken wij persoonsgegevens op basis van volgende juridische gronden:

  • Op basis van de uitvoering van de overeenkomst zoals overeengekomen met jou, of de uitoefening van precontractuele stappen genomen op jouw aanvraag; of
  • Op basis van het voldoen aan wettelijke of regulerende bepalingen, met betrekking tot het beheer van de contractuele relatie;
  • Op basis van jouw expliciete, voorafgaande toestemming tot het zenden van promotieaanbiedingen (direct marketing).

4. WELKE PERSOONSGEGEVENS WORDEN VERWERKT?

Jules Destrooper verbindt zich ertoe enkel de gegevens te verzamelen en te verwerken die ter zake dienend zijn en noodzakelijk zijn voor de doeleinden waarvoor zij zijn verwerkt. Een niet-exhaustieve lijst van persoonsgegevens die mogelijks kunnen worden verwerkt, kan je hier terugvinden:

  • IP-adres (via cookies)
  • Voor-en/of achternaam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens

Het gaat meer specifiek over:

  • Categorie 1: bij het invullen van een invulformulier op onze website (bv. contactformulier) of als je ons belt: naam, e-mailadres, telefoonnummer om de opvolging van jouw aanvraag te garanderen en bij telefonisch contact ons gerechtvaardigd belang.
  • Categorie 2: bij het plaatsen van een bestelling (door onderneming of consument): naam, e-mailadres, adres, telefoonnummer noodzakelijk om de overeenkomst uit te voeren waar je om hebt verzocht.
  • Categorie 3: bij een bezoek aan ons bezoekerscentrum jouw naam en e-mailadres, indien je deze vrijwillig opgeeft om op de hoogte te blijven van acties, workshops en demo’s van Jules Destrooper met als rechtsgrond jouw expliciete toestemming.
  • Categorie 4: bij een deelname aan workshops of demo’s van Jules Destrooper: jouw e-mailadres om je te kunnen contacteren en op de hoogte te houden over de workshops en demo’s die je hebt gevolgd of acties die hieraan gerelateerd zijn op basis van ons gerechtvaardigd belang om bestaande klanten te informeren.
  • Categorie 5: bij het inschrijven op de nieuwsbrief van Jules Destrooper: jouw naam en e-mailadres om direct marketing, nieuwsbrieven, acties en promoties te sturen. na jouw expliciete toestemming.
  • Categorie 6: jouw naam en e-mailadres van een derde partij (Highco), wanneer de betrokkene bij de actie van Highco expliciet zijn toestemming heeft gegeven om acties, direct marketing van Jules Destrooper te ontvangen.
  • Categorie 7: e-mailadres van leveranciers en partners om uitnodigingen te kunnen versturen voor een bezoek bij het bezoekerscentrum op basis van ons gerechtvaardigd belang.

5. VOOR WELKE DOELEINDEN WORDEN MIJN PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKT?

Jules Destrooper verzamelt persoonsgegevens om je een veilige, optimale en persoonlijke gebruikerservaring te bieden. De verzameling van persoonsgegevens wordt verder uitgebreid naarmate je intensiever gebruik maakt van het platform en onze online dienstverlening.

Gegevensverwerking is essentieel voor de werking van het platform en de daarbij horende diensten. De verwerking gebeurt uitsluitend voor volgende welbepaalde doeleinden:

  • De betrokkene toegang verschaffen tot zijn gebruikersprofiel;
  • Het beheren van de contractuele relatie waarin de betrokkene partij is (bij het plaatsen van een bestelling en/of aanvraag via invulformulier);
  • Het aanbieden en verbeteren van een algemene en gepersonaliseerde dienstverlening; inclusief facturatiedoeleinden, aanbod van informatie, nieuwsbrieven en aanbiedingen die nuttig en/of noodzakelijk zijn met als rechtsgrond ons gerechtvaardigd belang ten aanzien van bestaand cliënteel of met jouw expliciete voorafgaande toestemming als je nog geen klant bent bij Jules Destrooper , de verkrijging en verwerking van gebruikersbeoordelingen en het verlenen van ondersteuning;
  • Het aanbieden en verbeteren van de aangeleverde producten; persoonsgerichte en specifieke producten aan de hand van geleverde informatie en gegevens;
  • De detectie van en bescherming tegen fraude, fouten en/of criminele gedragingen.
  • Marketing doeleinden, alleen als je ons hiervoor uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven (opt-in) of als u één van onze bestaande klanten bent (bv. deelname aan workshop of demo’s)

Bij een bezoek aan de Website van Jules Destrooper worden er enkele gegevens ingezameld voor statistische doeleinden. Dergelijke gegevens zijn noodzakelijk om het gebruik van onze website te optimaliseren. Deze gegevens zijn: IP-adres, vermoedelijke plaats van consultatie, uur en dag van consultatie, welke pagina’s er werden bezocht. Wanneer je de Website van Jules Destrooper bezoekt, kan je hiervoor je expliciete, voorafgaande toestemming geven. De betrokkene verschaft steeds zelf de persoonsgegevens aan Jules Destrooper en kan op die manier een zekere controle uitoefenen. Indien bepaalde gegevens onvolledig of ogenschijnlijk incorrect zijn, behoudt Jules Destrooper zich het recht voor bepaalde verwachte handelingen tijdelijk of permanent uit te stellen.

De persoonsgegevens worden enkel verwerkt voor intern gebruik binnen Jules Destrooper.

6. WIE ONTVANGT JOUW PERSOONLIJKE DATA?

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt voor intern gebruik binnen Jules Destrooper. Om uw persoonsgegevens te verwerken, kunnen persoonsgegevens worden doorgegeven/meegedeeld aan derde partijen: Craft CMS, Campaign Monitor, Distrimedia, Mollie.

Jules Destrooper heeft alle juridische en technische voorzorgen genomen om toegang en gebruik van data zonder toestemming te vermijden.

Als Jules Destrooper haar activiteiten ooit zou stopzetten of overdragen, dan kan dat betekenen dat jouw persoonsgegevens aan derden, die geheel of gedeeltelijk de activiteiten gaan overnemen, worden overgedragen. Jules Destrooper zal je in dat geval steeds in de mate van het mogelijke vooraf informeren, maar je begrijpt dat dit niet onder alle omstandigheden technisch of commercieel haalbaar is.

In zeldzame gevallen kan Jules Destrooper verplicht zijn om persoonsgegevens bekend te maken op basis van een gerechtelijk bevel of om te voldoen aan andere dwingende wet- of regelgeving. Jules Destrooper probeert je naar best vermogen vooraf te informeren, tenzij dat om wettelijke redenen niet kan.

7. HOELANG BEWAREN WE JOUW DATA?

Jouw gegevens worden bewaard zolang dit nodig is voor de vooropgestelde doelen van de verwerking . Ze worden verwijderd uit de databank wanneer ze niet langer nodig zijn om deze doelen na te streven of indien je geldig je recht tot verwijdering van de gegevens uitoefent.

Indien je 5 jaar geen bestelling meer plaatst, verwijderen we jouw klantenprofiel. Jouw facturatiegegevens bewaren we om wettelijke redenen minstens 10 jaar na de laatste factuurdatum.

Persoonsgegevens van cliënten via een deelname aan een workshop of demo van Jules Destrooper of bij een bezoek aan het bezoekerscentrum worden na de laatste inschrijving of het laatste bezoek maximaal 5 jaar bewaard.

Persoonsgegevens die wij ontvangen van derde partijen (Highco) bewaren wij maximaal 5 jaar nadat de betrokkene zijn opt-in heeft gegeven voor het ontvangen van acties van Jules Destrooper.

8. WAT ZIJN MIJN RECHTEN?

8.1 GARANTIE VAN EEN RECHTMATIGE EN VEILIGE VERWERKING VAN DE PERSOONSGEGEVENS

Jouw persoonlijke gegevens worden steeds verwerkt voor legitieme doeleinden, zoals uitgelegd in punt 5.

Zij worden verzameld en verwerkt op een gepaste, relevante en proportionele wijze, en worden niet langer bewaard dan noodzakelijk om de vooropgestelde doelen te bereiken.

8.2 RECHT OP INZAGE

Indien je je identiteit kan bewijzen, verkrijg je het recht om informatie te verwerven over het verwerken van je gegevens. Aldus heb je het recht de doeleinden van verwerking, de categorieën betreffende de gegevens, de categorieën van ontvangers waarnaar de gegevens worden gestuurd, de criteria die de periode van gegevensbewaring bepalen en de rechten die je kan uitoefenen met betrekking tot je gegevens in te kijken.

8.3 RECHT OP RECTIFICATIE VAN PERSOONSGEGEVENS

Inaccurate of onvolledige informatie kan verbeterd worden. Het is vooreerst de verantwoordelijkheid van de betrokkene om de nodige aanpassingen door te voeren in zijn “Gebruikersruimte”. Men kan zich ook tot ons richten met een verzoek tot wijziging.

8.4 RECHT OP HET WISSEN VAN JE PERSOONSGEGEVENS

Je hebt tevens het recht om de verwijdering van je persoonsgegevens te bekomen, in volgende gevallen:

  • Je persoonsgegevens zijn niet langer nodig voor het vooropgestelde doel;
  • Je herroept je toestemming tot verwerken van je gegevens en er is geen enkele andere wettelijke grondslag tot verwerken van je gegevens;
  • Je hebt rechtmatig je oppositierecht uitgeoefend;
  • Je gegevens zijn onrechtmatig verwerkt;
  • Je gegevens dienen verwijderd te worden door een wettelijke verplichting.

Het verwijderen van gegevens is voornamelijk gerelateerd aan zichtbaarheid;

8.5 RECHT OP BEPERKING VAN DE VERWERKING VAN JE PERSOONSGEGEVENS

In sommige gevallen heb je het recht om beperkingen van de verwerking van je persoonsgegevens te vragen. Dit geldt zeker in geval van een geschil met betrekking tot de accuraatheid van gegevens, als de gegevens noodzakelijk zijn in het kader van een juridische procedure of gedurende de tijd noodzakelijk voor Jules Destrooper om vast te stellen dat je geldig je recht tot verwijdering kan uitoefenen.

8.6 BEZWAAR TEGEN DE VERWERKING VAN JE PERSOONSGEGEVENS

Je hebt het recht om je te verzetten tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens om ernstige en legitieme redenen die de noodzakelijkheid om je gegevens te verwerken, overheersen.

Je hebt het recht je te allen tijde te verzetten tegen het verwerken van je persoonsgegevens voor ‘direct marketing’ doeleinden. Jules Destrooper zal ophouden je persoonsgegevens te verwerken tenzij het kan aantonen dat er dwingende wettelijke redenen zijn tot het verwerken die je recht om zich te verzetten overheersen.

8.7 RECHT OP GEGEVENSOVERDRAAGBAARHEID

Je hebt het recht om de aan Jules Destrooper verstrekte persoonsgegevens in een gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm te verkrijgen. Daarnaast heb je het recht te vragen om deze persoonsgegevens over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke, tenzij dit technisch onmogelijk is.

8.8 RECHT OP HET INTREKKEN VAN MIJN TOESTEMMING

Je hebt het recht om te allen tijde je toestemming in te trekken, bijvoorbeeld voor direct marketing doeleinden.

9. HOE KAN IK MIJN RECHTEN UITOEFENEN?

Indien je je rechten wenst uit te oefenen, dien je een geschreven verzoek en bewijs van identiteit bij aangetekende brief te versturen naar Jules Destrooper, Gravestraat 5, 8647 Lo of via e-mail aan info@julesdestrooper.com. Wij zullen je zo snel mogelijk beantwoorden, niet later dan (1) maand na het ontvangen van je verzoek.

10. MOGELIJKHEID TOT HET INDIENEN VAN EEN KLACHT

Indien je niet tevreden bent met de verwerking van je persoonsgegevens door Jules Destrooper, heb je het recht om klacht in te dienen bij de Belgische gegevensbeschermingsautoriteit

Drukpersstraat 35

1000 Brussel

Tel: +32 (0)2 274 48 00

contact@apd-gba.be

Je kan desgevallend ook terecht voor de burgerlijke rechtbank voor het vorderen van schadevergoeding.

11. BEVEILIGING VAN UW PERSOONSGEGEVENS

Jules Destrooper neemt de gepaste veiligheidsmaatregelen op technisch en organisatorisch vlak om de veiligheid van uw persoonsgegevens te garanderen. In geen geval kan Jules Destrooper aansprakelijk worden geacht voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van de persoonsgegevens.

COOKIE POLICY

1. WAT ZIJN COOKIES?

Een cookie is een klein tekst- en cijferbestand dat wij opslaan in je browser of op de harde schijf van je computer. Op die manier kunnen wij je voorkeuren bij het gebruik van onze website onthouden (bijv. taalkeuze of inloginformatie).

De cookies die we op deze website gebruiken, zijn veilig en bedoeld om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken en laat ons toe de website te optimaliseren. We anonimiseren zo goed mogelijk de data die we via de cookies verzamelen. Zonder jouw voorafgaande toestemming plaatsen wij uitsluitend cookies die noodzakelijk zijn om onze website correct te laten werken. Voor alle andere cookies vragen wij eerst je toestemming.

2. SOORTEN COOKIES

Onze cookies kunnen worden onderverdeeld naargelang hun oorsprong, hun functie en hun levensduur.

  • First party cookies zijn die cookies die geplaatst worden door een website die op dat moment bezocht wordt door de gebruiker (b.v. cookies geplaatst door Jules Destrooper).
  • Third party cookies zijn cookies die geplaatst worden door een andere domeinnaam dan die van de website die bezocht wordt door de gebruiker. Als een gebruiker een website bezoekt en een derde partij een cookie plaatst via die website, dan is dit een third party cookie (b.v. cookies geplaatst door Google, Twitter, Facebook en Hotjar).
  • Strikt noodzakelijke cookies zijn cookies die geen persoonlijk identificeerbare informatie opslaan, maar zijn nodig om onze website correct te laten werken en kunnen om die reden niet uitgeschakeld worden. Ze dienen bijvoorbeeld om diensten te leveren waar de gebruiker om gevraagd heeft, zoals o.a. online formulieren te kunnen invullen of artikelen in het winkelmandje te bewaren.
  • Functionele cookies zijn cookies die ervoor zorgen dat de Website extra functies en persoonlijke instellingen kan aanbieden (bv. taalvoorkeuren). Ze kunnen door ons worden ingesteld of door externe aanbieders.
  • Statistische cookies laten de website toe om bezoekers en hun herkomst te tellen en om na te gaan welke pagina’s van de website je bezoekt, waar je computer gelokaliseerd is, etc. om de website te analyseren en te verbeteren.
  • Advertising cookies laten toe dat op basis van je surfgedrag een profiel wordt opgebouwd, zodat de vertoonde advertenties worden afgestemd op je interesses. Deze cookies houden bij hoeveel en welke advertenties aan een gebruiker worden getoond. Dit kunnen zowel first party als third party cookies zijn.
  • Permanente cookies: Deze cookies blijven op het apparaat van de gebruiker aanwezig voor de duur bepaald in de cookie. Ze worden geactiveerd telkens de gebruiker de website bezoekt die deze cookie heeft geplaatst (b.v. cookies geplaatst door sociale media zoals Twitter, Facebook, Google Analytics, etc). De meeste statistische en advertising cookies zijn permanente cookies.
  • Sessiecookies: Deze cookies laten ons toe de handelingen van een gebruiker te vereenvoudigen en aan elkaar te linken tijdens een browsersessie. Een browsersessie begint wanneer een gebruiker het browserscherm opent en eindigt wanneer zij het browserscherm sluiten. Sessiecookies worden tijdelijk geplaatst. Zodra je de browser afsluit, worden alle sessiecookies verwijderd. De meeste functionele cookies zijn sessiecookies.

3. COOKIES BEHEREN EN VOORKEUREN WIJZIGEN

We vragen je om bij je eerste bezoek aan onze website cookies te aanvaarden. Nadien kan je je voorkeuren op elk ogenblik zelf beheren. Je kan je voorkeuren wijzigen door op de knop “cookie voorkeuren” te klikken rechts op elke webpagina.

Daarnaast wijzen we je erop dat webbrowsers je toelaten om je cookie-instellingen te wijzigen. Deze instellingen zijn terug te vinden in het menu ‘Opties’ of ‘Voorkeuren’ van je webbrowser. Om deze instellingen beter te begrijpen, kunnen de volgende links nuttig zijn. Zoniet dien je de ‘Help’ functie in je webbrowser te consulteren voor meer details.

4. WELKE COOKIES WORDEN OP DIT PLATFORM GEBRUIKT?

Strikt noodzakelijke cookies

Strikt noodzakelijke cookies maken kernfunctionaliteit mogelijk. De website kan niet goed functioneren zonder deze cookies en kan alleen worden uitgeschakeld door je browservoorkeuren te wijzigen.

Naam: CraftSessionId
Beschrijving
: Craft vertrouwt op PHP-sessies om de sessies over de webverzoeken heen te onderhouden. Dat gebeurt via de PHP-sessie-cookie. Craft noemt die cookie standaard "CraftSessionId", maar ze kan worden hernoemd via de phpSessionId-configuratie-instelling. Deze cookie vervalt zodra de sessie afloopt.
Aanbieder
: deze website
Vervaldatum
: sessie

Naam
: *_identity
Beschrijving
: Wanneer je inlogt op het Configuratiescherm, krijg je een authenticatiecookie die wordt gebruikt om jouw geauthentificeerde status te behouden. De naam van de cookie wordt voorafgegaan door een lange, willekeurig gegenereerde string, gevolgd door _identiteit. De cookie slaat alleen informatie op die nodig is om een veilige, geauthentificeerde sessie te onderhouden en zal alleen gebruikt worden zolang de gebruiker geauthentificeerd is in Craft.
Aanbieder
: deze website
Vervaldatum
: blijvend

Naam
: *_username
Beschrijving
: Als je tijdens het inloggen de optie "Houd mij ingelogd" aanvinkt, wordt deze cookie gebruikt om de gebruikersnaam te onthouden voor jouw volgende authenticatie.
Aanbieder
: deze website
Vervaldatum
: blijvend

Naam
: CRAFT_CSRF_TOKEN
Beschrijving
: Beschermt ons en jou als gebruiker tegen Cross-Site Request Forgery aanvallen.
Aanbieder
: deze website
Vervaldatum
: sessie

Analytische cookies

Statistische cookies helpen ons begrijpen hoe bezoekers onze website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Naam: _ga
Beschrijving
: Registreert een uniek ID dat wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
Aanbieder
: Google
Vervaldatum
: 2 jaar

Naam
: _gat
Beschrijving: Gebruikt door Google Analytics om de aanvraagsnelheid te verlagen.
Aanbieder: Google
Vervaldatum: 1 dag

Naam
: _gid
Beschrijving
: Registreert een uniek ID dat wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.
Aanbieder
: Google
Vervaldatum
: 2 jaar

Naam
: _hjid
Beschrijving
: Stelt een uniek ID in voor de sessie. Hiermee kan de website gegevens over het bezoekersgedrag verkrijgen voor statistische doeleinden.
Aanbieder
: Google
Vervaldatum
: 1 jaar

Naam
: collect
Beschrijving
: Wordt gebruikt om gegevens over het apparaat en het gedrag van de bezoeker naar Google Analytics te sturen. Traceert de bezoeker over verschillende apparaten en marketingkanalen heen.
Aanbieder
: Google
Vervaldatum
: sessie

Social sharing cookies

We gebruiken enkele plug-ins voor sociaal delen, zodat je bepaalde pagina's van onze website op sociale media kunt delen. Deze plug-ins plaatsen cookies om correct te zien hoe vaak een pagina is gedeeld.

Naam: __atuvc
Beschrijving
: Deze cookie is door Addthis ingesteld om ervoor te zorgen dat je de bijgewerkte telling ziet als je een pagina deelt en ernaar terugkeert voordat onze cache voor het tellen van aandelen wordt bijgewerkt.
Aanbieder
: Addthis
Vervaldatum
: 1 jaar

Naam
: __atuvs
Beschrijving
: Deze cookie is door Addthis ingesteld om ervoor te zorgen dat je de bijgewerkte telling ziet als je een pagina deelt en ernaar terugkeert voordat onze cache voor het tellen van aandelen wordt bijgewerkt.
Aanbiede
r: Addthis
Vervaldatum
: 30 minuten

Naam: uvc
Beschrijving
: De cookie wordt door addthis.com geplaatst om het gebruik van de Addthis.com-service te bepalen.
Aanbieder
: Addthis
Vervaldatum
: 1 jaar

Naam
: loc
Beschrijving
: Deze cookie wordt geplaatst door Addthis. Dit is een geolocatiecookie om te begrijpen waar de gebruikers die de informatie delen zich bevinden.
Aanbieder
: Addthis
Vervaldatum
: 1 jaar

Voor cookies geplaatst door derde partijen (o.a. Google Analytics) verwijzen wij je graag naar de privacyverklaringen die deze partijen op hun respectieve websites daarover geven. Let op: wij kunnen geen enkele invloed uitoefenen op de inhoud van die verklaringen noch op de inhoud van de cookies van deze derde partijen.

Als je verder nog vragen of opmerking hebt over de verwerking van persoonsgegevens, contacteer ons dan per e-mail op info@julesdestrooper.com, per post Gravestraat 5, 8647 Lo of via een contactformulier op onze website.

5. TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDHEIDSBEDING

Deze Cookie Policy wordt beheerst, geïnterpreteerd en uitgevoerd in overeenstemming met het Belgische recht, dat exclusief van toepassing is bij elk eventueel geschil.

De rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen zijn exclusief bevoegd om te oordelen over elk geschil dat zou kunnen voortvloeien uit de interpretatie of de uitvoering van deze Cookie Policy.